Exposició subhasta obres del Cercle Artístic del 28 de juny al 12 de juliol de 2024. Inauguració el dia 28 de juny les 20 h .

Horari de l’exposició de dilluns a dissabte de 18 h a 20.30 h a l’Espai d’Art del Cercle Artístic, C. Barreres, 1 de Manresa. Entrada lliure.

Cada any el Cercle Artístic patrocina el segon premi del concurs de pintura ràpida de la Llum i això fa que disposem d’una bona col·lecció de quadres de reconeguts i de valorats artistes. També tenim obra de pintors que no han recollit els quadres i donacions que enriqueixen el nostre fons.

Amb la finalitat que els quadres que tenim tinguin visibilitat i puguin ser exposats de la millor manera, El Cercle Artístic farà una exposició dels quadres del seu fons i es posaran a la venda per un preu molt inferior al seu valor.  Tot aquell que vulgui participar en la subhasta, podrà oferir el preu per a l’adquisició dels quadres que desitgi.La puja s’iniciarà el divendres 28 de juny i finalitzarà el dia 12 de juliol, dia en que es clausurarà de l’exposició i s’atorgaran els quadres al millor postor.Els beneficis de la subhasta aniran destinats a la millora de les instal·lacions, activitats i material del Cercle Artístic. 

Us hi esperem!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *